Gucci Flora Gorgeous Gardenia EDP (W)

14 000 Lekë

Gucci Flora Gorgeous Gardenia, fragranca më e re nga Gucci, e hedhur në treg në vitin 2021.

Parfum me nota floreale për femra, i krijuar nga Honorine Blanc dhe Alberto Morillas. Gorgeous Gardenia EDP, vjen si versioni i ri dhe i përmirsuar i parfumit Gucci Flora.


Parfumi hapet me notat luleve të dardhës, të ndjekura në zemër nga akordet e gardenias dhe jaseminit. Në mbyllje të fragrancës janë kombinuar akordet e panxharit të sheqerit dhe patchoulit.

Let the compliments flow!

Gucci

Referencat specifike

Gucci Flora Gorgeous...

14 000 Lekë