Givenchy - Pi "π" EDT (man)

  9 000 Lekë

  π ose pi. Shkronja e gjashtëmbëdhjetë e alfabetit grek, 3.14, ose një parfum i tillë drusor dhe oriental i krijuar posaçërisht për pushtuesit në një kërkim të përhershëm për emocione të reja. Eau de Toilette për meshkuj Givenchy Pi përqendron në vetvete forcën e notave të drurit së bashku me joshjen e benzoinës, për një përzierje që do të përmirësojë në mënyrë të mrekullueshme personalitetin tuaj.

  Aromë drusore dhe orientale për dikë që i pëlqen të kapërcejë kufijtë e tij. Nxjerrë në treg në vitin 1998

  Përbërja e parfumitË

  Parfumi përbëheet nga mandarina dhe gjethet e pishës , të ndjekur nga infinium. Baza e parfumit, e cila zgjat më shumë në lëkurë, shënohet nga kristalet ekzotike të Ironwood dhe benzoinës.

  Parfumi Givenchy Pi është krijuar në vitin 1998 nga Alberto Morillas, ndërsa shishja origjinale me simbolin e Pi është projektuar nga Serge Manseau.

  Let the compliments flow!

  Givenchy

  Referencat specifike

  Ndoshta mund të të pëlqejë edhe

  Givenchy - Pi "π" EDT (man)

  9 000 Lekë