DKNY Be Extra Delicious EDP (W)

7 800 Lekë

DKNY Be Extra Delicious 

Joshja është një lojë dhe një parfum i parezistueshëm është arma femërore me të cilën gjithmonë do të fitoni. Parfumi DKNY Be Extra Delicious do t'ju mbështjellë me një aromë të sofistikuar sensuale sa herë që dëshironi të shkëlqeni. Aromë frutash e cila thekson sensualitetin e çdo gruaje. Aromë e freskët, ideale për ditët e nxehta.

DKNY

Referencat specifike

DKNY Be Extra Delicious EDP...

7 800 Lekë