Davidoff Cool Water EDT (W)

4 500 Lekë

Cool Water for Her, një fragrancë e grupit floreale ujore për femra. Një version klasik që kombinon freskinë dhe pastërtinë në një fragrancë.

Parfumi hapet me kombinim e pasur të notave të pjeprit, loto, limonit, ananasit, mollës dhe rrushit të zi. Në zemër të parfumit janë kombinuar notat floreale të loto, ninfea, zambakut, jaseminit, mjaltit dhe trëndafilit. Mbyllja e parfumit është gjithashtu e pasur falë notave të miskut, vetiverit, frutave të pyllit, vjollcës, pjeshkës, drurit të sandalit dhe vaniljes.

Davidoff

Referencat specifike

Davidoff Cool Water EDT (W)

4 500 Lekë