Xerjoff Casamorati Dolce Amalfi EDP (unisex)

29 000 Lekë
Vëllimi
  • 100 ml
Sasia
1
out of stock

Xerjoff Casamorati Dolce Amalfi - Një aromë e ëmbël dhe sensuale

Jeni duke kërkuar për një aromë luksoze dhe tërheqëse për të shtuar në koleksionin tuaj? Mos shikoni më larg se Casamorati Dolce Amalfi. Ky parfum është një përzierje e përsosur e notave frutore dhe pikante, duke krijuar një aromë që është sa e ëmbël dhe sensuale. Le të hedhim një vështrim më të afërt në përbërësit që përbëjnë këtë aromë të jashtëzakonshme.

Notat kryesore: Ftua, Kardamom, Mollë, Shafran

Notat e sipërme të Casamorati Dolce Amalfi janë gjëja e parë që do të vini re kur spërkatni këtë aromë. Ato janë një përzierje e ftua, kardamom, mollë dhe shafran. Ftoi i shton një element frutash dhe pak athësi, ndërsa kardamomi dhe shafrani i japin një prekje pikante. Molla i shton një notë të freskët në shtresën e sipërme të aromës.

Notat e mesme: Karafil, Balsam Tolu, Temjan

Pasi notat e sipërme shpërndahen, notat e mesme të Xerjoff Casamorati Dolce Amalfi zënë qendrën e vëmendjes. Aroma është e mbushur me karafil, i cili shton një erëz të ngrohtë dhe aromatike. Balsami Tolu siguron një aromë pak të ëmbël dhe i jep ndjesi rrëshire, ndërsa temjani i shton një notë të thellë dhe të tymosur aromës.

Notat bazë: Vanilje, Fasule Tonka, Qelibar, Kedri, Musk

Notat bazë të Xerjoff Casamorati Dolce Amalfi janë ato që i japin aromës fuqinë e saj të qëndrueshme. Vanilja shton një aromë të ëmbël dhe kremoze, ndërsa fasulja tonka ofron një aromë të ngrohtë dhe të shijshme. Amberi i shton një notë të pasur dhe të drunjtë aromës dhe kedri i jep asaj një nuancë freskie. Së fundi, myshku i shton aromës një element sensual dhe kafshëror.

Aroma perfekte për çdo rast

Xerjoff Casamorati Dolce Amalfi është aroma perfekte për t'u hedhur për çdo rast. Përzierja e notave frutash dhe pikante e bëjnë atë një zgjedhje të shkëlqyer për veshjen gjatë ditës, ndërsa notat e saj sensuale bazë e bëjnë atë të përsosur për një natë në qytet. Kjo aromë është e gjithanshme dhe mund të përdoret si nga meshkujt ashtu edhe nga femrat.

Si të perdorni Xerjoff Casamorati Dolce Amalfi

Për të përfituar sa më shumë nga Casamorati DolcCasamorati Dolce Amalfi: Një aromë e ëmbël dhe sensuale

Jeni duke kërkuar për një aromë luksoze dhe tërheqëse për të shtuar në koleksionin tuaj? Mos shikoni më larg se Xerjoff Casamorati Dolce Amalfi. Ky parfum është një përzierje e përsosur e notave frutash dhe pikante, duke krijuar një aromë që është sa e ëmbël dhe sensuale. Le të hedhim një vështrim më të afërt në përbërësit që përbëjnë këtë aromë të jashtëzakonshme.

Përfitimet e zgjedhjes së Xerjoff Casamorati Dolce Amalfi

Zgjedhja e Casamorati Dolce Amalfi si aromën tuaj të njohur ka shumë përfitime. Kjo aromë është bërë me përbërës të cilësisë së lartë dhe me siguri do t'ju bëjë të dalloheni në një turmë. Është gjithashtu një mënyrë e shkëlqyer për të shprehur personalitetin dhe stilin tuaj.

Konkluzioni

Xerjoff Casamorati Dolce Amalfi është një aromë luksoze dhe magjepsëse që është perfekte për çdo rast. Përzierja e saj e notave frutash dhe pikante e bën atë një aromë të gjithanshme që mund të përdoret si nga burrat ashtu edhe nga gratë. Duke zgjedhur këtë aromë, ju me siguri do të bëni një deklaratë dhe do të dalloheni në një turmë.

Xerjoff

Referencat specifike

Xerjoff Casamorati Dolce...

29 000 Lekë