Calvin Klein Eternity EDP (W)

6 900 Lekë
Vëllimi
  • 100 ml
Sasia
12
out of stock

Eternity nga CK është një fragrancë me një sukses të jashtëzakonshëm. I hedhur në treg në vitin 1988, Eternity vazhdon edhe në ditët sotme të jetë një parfum tejet i pëlqyer dhe i përdorur. Një kombinim i veçantë që nxjerr në pah bukurinë në çdo kohë.

Fragranca është krijuar me kombinim e notave të mandarinës dhe sherebelës në hapje, të ndjekura nga notat e zambakut dhe narcisos në zemër dhe në mbyllje kombinohen druri i sandalit, patchouli dhe qelibari.

Calvin Klein

Referencat specifike

Calvin Klein Eternity EDP (W)

6 900 Lekë