Burberry Mr Burberry EDP (M)

11 000 Lekë

Burberry Mr. Burberry, një fragrancë mashkullore, misterioze dhe sensuale e krijuar nga parfumieri Francis Kurkdjian dhe e hedhur në treg në vitin 2017. Fragrancë intense me nota drusore. Parfum i parezistueshëm, ideal për mbrëmjet dhe rastet e nevojshme.

Parfumi hapet me notat e fundit të mente, pompelmos dhe kardamonit. Në zemër të fragrancës kombinohen notat aromatike të livandës me akordet e arrës moskat dhe drurit të kedrit. Mbyllja bëhet më komplekse falë atyre që notave drusore të patchouli e sandalit me kanellën, qelibarin dhe benzoine.

Let the compliments flow!

Burberry

Referencat specifike

Burberry Mr Burberry EDP (M)

11 000 Lekë