Hugo Boss Bottled Night EDT (M)

7 900 Lekë

Bottled Night, fragrancë aromantike dhe intense. Një parfum ideal për tu përdorur gjatë mbremjeve dhe festave të ndryshme. Parfumi është inspiruar nga netët e ngrohta pranverore dhe mbrëmjet e këndshme buzë detit. Aromë tepër e freskët dhe joshese, për meshkujt e sigurtë në vetvete që duan të marrin çdo gjë që dëshirojnë.

Let the compliments flow!

Hugo Boss

Referencat specifike

Ndoshta mund të të pëlqejë edhe

Hugo Boss Bottled Night EDT...

7 900 Lekë