• New

Asdaaf Andaleeb Flora EDP (W)

6 900 Lekë

Prezantimi i Andaleeb Flora: Një harmoni ndritëse e shkëlqimit të frutave, elegancës së luleve dhe drurëve të ngrohtë

Shënimet kryesore:

- Shënime frutash: Një përzierje e gjallë e frutave të shijshme që krijojnë një hapje gjallëruese dhe freskuese. Këto nota të ëmbla dhe me lëng tërheqin menjëherë vëmendjen dhe japin një ton të gëzueshëm për aromën.

Shënimet e zemrës:

- Livando: E butë dhe aromatike, livanda i shton aromës një dimension lulesh qetësues dhe elegant. Cilësia e tij qetësuese balancon në mënyrë të përsosur aromën, duke dhënë një prekje qetësie.

- Jasemini: Sensual dhe ekzotik, jasemini forcon zemrën e aromës me joshjen e saj të thellë, dehëse të luleve. Kjo lule klasike shton sofistikimin dhe thellësinë, duke krijuar një buqetë harmonike me lule.

Shënimet bazë:

- Druri i sandalit: I lëmuar dhe kremoz, druri i sandalit siguron një bazë të ngrohtë dhe tokëzuese. Esenca e saj e pasur me drurë shton një shtresë sofistikimi dhe siguron që aroma të mbetet bukur në lëkurë.

Përjetoni elegancën:

Asdaaf Andaleeb Flora Eau de Parfum është një aromë magjepsëse që ndërthur me mjeshtëri shkëlqimin e frutave, elegancën e luleve dhe nuancat e ngrohta e të drunjta. Udhëtimi i aromave fillon me një shpërthim gjallërues të notave frutash, duke krijuar një hyrje të gjallë dhe të gëzueshme që tërheq vëmendjen.

Ndërsa aroma shpaloset, zemra zbulon një buqetë të sofistikuar me lule. Prekja e butë, aromatike e livandës plotëson në mënyrë të përsosur joshjen sensuale, ekzotike të jaseminit, duke i shtuar thellësi dhe kompleksitet aromës. Kjo përzierje harmonike e luleve krijon një shtresë të mesme elegante dhe të ekuilibruar.

Notat bazë sigurojnë një bazë të ngrohtë dhe të qëndrueshme, me kremin e butë të drurit të sandalit duke dhënë një përfundim të sofistikuar dhe tokëzues. Kjo siguron që aroma të mbetet bukur në lëkurë, duke lënë një përshtypje të paharrueshme.

I gjithanshëm dhe tërheqës:

Asdaaf Andaleeb Flora është perfekte për çdo rast, pavarësisht nëse është një ngjarje e veçantë apo veshje e përditshme. Përzierja e tij e hollë e notave frutash, lulesh dhe druri siguron një prani të sofistikuar dhe tërheqëse që bie në sy. Përqafoni joshjen shkëlqyese të Asdaaf Andaleeb Flora dhe lëreni aromën e saj magjepsëse t'ju shoqërojë gjatë gjithë ditës, duke lënë një përshtypje të qëndrueshme kudo që të shkoni.

Asdaaf

Referencat specifike

Ndoshta mund të të pëlqejë edhe

Asdaaf Andaleeb Flora EDP (W)

6 900 Lekë