Amouage Interlude EDP (M)

29 000 Lekë

Një shpërthim i pagabueshëm erëzash mbërthen shpirtin, takimi sensual i notave te rigonit me piperin, te shoqëruara nga akordet e Bergamotit.

Ato zbulojnë një zemër të varur prej qelibari të pastër, një mbidozë vanilje të përkëdhelur nga Opoponax Somalian dhe nga Olibanum.

Baza e fragrancës karakterixohet nga aroma kafshërore e Oud-it, akordet e thella të lëkurës dhe nga nuancat e drurit të sandalit dhe patçulit.

Një duel i pandërprerë erëzash dhe balsamesh, Interlude Man është një shfaqje sublime e harmonisë që ngroh një zemër të lirë nga trazirat e saj të brendshme. 

Parfumeri: Pierre Negrin

Let the compliments flow!

Amouage

Referencat specifike

Amouage Interlude EDP (M)

29 000 Lekë