Acqua di Parma Leather EDP (unisex)

20 900 Lekë

Leather nga Acqua di Parma, një fragrancë aromatike dhe intensive, e karakterizuar nga akordi elegant dhe origjinal i lëkurës. Frymëzuar nga tradita e përpunimit të lëkurës, Leather vjen me një aromë të rafinuar, falë kombinimit të notave të lëkurës me atyre të agrumeve, si të portokallit brazilian, limonit sicilian dhe trëndafilit.

Let the compliments flow!

Referencat specifike

Acqua di Parma Leather EDP...

20 900 Lekë