Yves Saint Laurent - La Nuit de L'Homme EDT (man)

  9 000 Lekë

  Fragrancë orientale e freskët, e veçantë për kontrastin e përbërësve dhe aromave që ofron. I vetmi Parfum me një sensualitet të freskët, falë ngrohtësisë së fasules Tonka.

  I përshtatshëm për në mbrëmje në shoqëri të këndshme!

  Referencat specifike

  Yves Saint Laurent - La...

  9 000 Lekë