Set Dhuratë - Bvlgari Man Wood Essence EDP (M)

11 000 Lekë
Vëllimi
  • 100 ml
Sasia
0
out of stock

Një dhuratë e këndshme për çdo mashkull. Një fragrancë luksose Bvlgari do ishte zgjedhja e duhur për tja dhuruar personave të dashur.

Seti Permban:

- Man Wood Essence EDP 100ml

- Balsam after shave 100 ml

- Çantë për produktet kozmetike

Man Wood Essence është një fragrancë mashkullore, me akorde drusore, intense. Parfumi është hedhur në treg në vitin 2018 dhe është krijuar nga Alberto Morillas.

Hapja e fragrancës karakterizohet nga notat e frutave të kombinuara me lëkurën e limonit. Pas disa çastesh do ndihet zemra e parfumit ku mbizotërojnë aromat drusore të drurit të kedrit dhe vetiverit. Në mbyllje, për ti dhënë intensitetin e duhur është përdorur Benzoinë (lloj rrëshire e përpunuar).

Bvlgari

Referencat specifike

Set Dhuratë - Bvlgari Man...

11 000 Lekë