Montale - Black Aoud EDP (M)

  13 000 Lekë

  Black Aoud, fragrancë mashkullore, me nota drusore-floreale. Parfumi i krijuar nga Pierre Montale është hedhur në treg në vitin 2006.

  Fragrancë e pasur, ku kombinohen shumë elemente të veçantë, e ngrohtë, ideale për muajtë e ftohtë.

  Parfumi është ndërtuar falë kombinimit të notat drusore të Agarwood, trëndafilit, patchoulit, mandarinës, labanos dhe myshkut. 

  Një fragrancë e veçantë, që do ju shoqërojë kudo.

  Let the compliments flow!

  Referencat specifike

  Ndoshta mund të të pëlqejë edhe

  Montale - Black Aoud EDP (M)

  13 000 Lekë