Jimmy Choo - Man Ice EDT (man)

  8 300 Lekë

  Fragrancë aromantike intense. Hapja e parfumit bëhet nga një kombinim i akordeve të bergamotos, qitros dhe mandarinit, që ja lënë vendin notave të zemrës, të cilat janë tepër sensuale falë mollës, qitros dhe patchoulit.
  Mbyllja e parfumit, ka intensitetin e duhur, falë notave të miskut dhe ambroxan-it. Fragrancë ideale për përdorim të përditshëm, sidomos në ditët e ngrohta.

  3386460082174

  Referencat specifike

  Jimmy Choo - Man Ice EDT (man)

  8 300 Lekë