Hugo Boss The Scent For Him EDT (M)

11 000 Lekë
Vëllimi
  • 100 ml
Sasia
1
out of stock

Hugo Boss The Scent , një aromë që do ju magjepsi juve dhe personave rreth jush. Aromë intense, e mbushur me pasion dhe tërheqje të parezistueshme. Një fragrancë e familjes Woodz-Oriental.
Ideale për tu përdorur çdo ditë.

Hugo Boss

Referencat specifike

Hugo Boss The Scent For Him...

11 000 Lekë