Giorgio Armani - Code Homme EDT (man)

  11 400 Lekë

  Armani Code nga Giorgio Armani është një aromë joshëse për mashkullin bashkëkohor. Kolonja e parë orientale e frymëzuar nga Lindja e largët nga Giorgio Armani, kjo aromë moderne dhe e sofistikuar për burra kombinon një koktej të parezistueshëm qitroje me aromë bergamoti dhe limoni që ngrohen nga Guaiac Wood Essential dhe fasulja tonka. Armani Code është një aromë e vlerësuar me disa çmime, e krijuar për t'ju lejuarpërmirësoni gjendjen shpirtërore. Krijuar nga Antoine Lie, është një aromë e sofistikuar dhe joshëse për një mashkull karizmatik. Aromë misterioze, magnetike dhe tërheqëse.

  Armani
  3360372100515

  Referencat specifike

  Giorgio Armani - Code Homme...

  11 400 Lekë