Giorgio Armani - Code Profumo EDP (man)

14 300 Lekë

Armani Code Parfume për meshkuj do t'ju bëjë gjithmonë të ndiheni tërheqës. Notat prej druri të kardamomit të kombinuara me mollën e gjelbër të freskët dhe qelibarin do t'ju dhurojnë një aromë speciale. Aromë me elemente orientale krijuar për mashkullin modern. Veçanërishte përshtatshme për në mbrëmje.

Përbërja e parfumit:

Aroma vepron si një magnet, e cila në fillim tërheq me tonet e saj të kardamomit, mandarinës së freskët dhe mollës së gjelbër. Por vëmendja juaj do të tërhiqet edhe më shumë nga lulja e ëmbël e portokallit me livandën delikate dhe arrën moskate, të cilat do t'i ndjeni menjëherë pas shënimeve të para. Së fundmi aroma do të arrijë përsosjen me bazën e e saj të përbërë nga qelibari, lëkura dhe fasulja tonka.

Armani
3614270581670

Referencat specifike

Giorgio Armani - Code...

14 300 Lekë