Dolce&Gabbana - K (King) EDP (man)

  12 500 Lekë

  K (King) nga D&G është një Fragrancë mashkullore, karizmatike, që nxjerr në dukje tiparet e mashkullit modern.
  Kombinimi i portokalleve të kuqe dhe limonave të Siçilisë e bëjnë këtë parfum tepër të freskët dhe ideal për ditët e ngrohta dhe vapën që do na shoqërojë në muajt në vazhdim.
  Këtij parfumi i është kushtuar një vëmëndje e veçantë, jo vetëm te përbërësit dhe aroma por edhe te flakoni. Tapa e flakonit është përpunuar manualisht, me shumë kujdes në çdo detaj, për të krijuar një kurorë që simbolizon më së miri emrin e Parfumit.

  Referencat specifike

  Dolce&Gabbana - K (King)...

  12 500 Lekë