Diesel - Only The Brave High (man)

7 900 Lekë

Diesel Only The Brave High EDT për burra do të zbulojë vigorozitetin, forcën dhe guximin që fshihen tek ju. Parfumi befason me maskulinitetin e tij, duke i dhënë besim karakterin tuaj me çdo hap që bëni.Aromë agrumesh dhe pikante për mashkullin aktiv dhe plot energji. Parfum i përshtatshëm për përdorim të përditshëm në çdo ambient.

Diesel
3614271673855

Referencat specifike

Diesel - Only The Brave...

7 900 Lekë