Cartier - Santos De Cartier EDP (man)

9 200 Lekë

Cartier Santos EDT për burra do t'ju zbulojë se sa joshëse mund të jetë parfumi i Lindjes. Enigma dhe prekja e misterit që ajo buron do të stimulojë kuriozitetin e njerëzve përreth jush.

Parfum oriental

Aromë druri

Aromë e ngrohtë, ideale për sezonin e ftohtë

Parfum unik për raste të veçanta

Cartier
3432240003638

Referencat specifike

Cartier - Santos De Cartier...

9 200 Lekë