Carolina Herrera - 212 Sexy Men EDT (man)

9 100 Lekë

212 SEXY sjell një profil më joshës të aromës në koleksionin 212, duke u hapur me energjinë magnetike të mandarinës dhe bergamotit. Notat bazë të qelibarit dhe drurëve pasqyrojnë një ndjeshmëri klasike mashkullore, ndërsa një prekje e vaniljes i sjell aromës një fund joshës. Parfum për meshkujme aromë të freskët joshëse, preferohet të hidhet në mbrëmje.

Shishja 212 SEXY ka një dizajn modern me ngjyra shpirtërore për mashkullin klasik.

Referencat specifike

Carolina Herrera - 212 Sexy...

9 100 Lekë