Calvin Klein - Euphoria Men EDT (man)

  6 000 Lekë

  Euphoria Man, është një fragrancë me nota drusore, e hedhur në treg në 2006.

  Një fragrancë e veçantë ku kombinohet intensiteti, sensuali dhe forca e aromës.

  Hapja e fragrancës karakterizohet vetem nga kombinimi i xinxerfillit dhe piperit. Zemra e parfumit përbehet nga notat e borzilokut të zi, errëzave dhe drurit te kedrit. Në mbyllje, është dhe veçantia e fragrancës, falë kombinimit të ambrës, lëkurës së kamoshit dhe sequoia braziliane.

  Calvin Klein

  Referencat specifike

  Calvin Klein - Euphoria Men...

  6 000 Lekë