Calvin Klein - Eternity Summer 2020 EDT (man)

5 400 Lekë

Harrojini shqetësimet dhe lëreni kohën të kalojë. Calvin Klein Eternity for Men Summer 2020 do të bëhet aksesori ideal për mashkullin që nuk ka ndërmend të braktisë stilin rastësor dhe që ndjek gjithmonë instinktet e tij. Parfum oriental me aromë pikante që çdo masjkull modern do ta pëlqejë. Parfum i përshtatshëm për përdorim të përditshëm.

Calvin Klein

Referencat specifike

Calvin Klein - Eternity...

5 400 Lekë