Bvlgari Wood Essence EDP (M)

11 000 Lekë
Vëllimi
  • 100 ml
Sasia
0
out of stock

Lëshohuni në aromën e freskët të agrumeve dhe zhytuni në verën tropikale. Bvlgari Man Wood Essence Eau de Parfum për meshkuj ju akordon në valën e duhur dhe ju jep besim jo vetëm në shoqëri. Aromë drusore me shënime agrumesh për meshkujt modernë. Ideal për përdorim të përditshëm, por edhe për raste të veçanta.

Përbërja e parfumit:

Në hapjen e parfumit, notat e freskëta të agrumeve dhe lëvozhgës së limonit përzihen me notat e ngrohta të drurit të kedrit, të fshehura në zemrën e kësaj aromë mashkullore. Pas pak, nuhatja juaj do të dehet  nga aroma e ëmbël e vaniljes, e cila është përgjegjëse për benzoinën, e quajtur gjithashtu rrëshirë, e cila formon bazën e këtij parfumi.

Bvlgari
783320461002

Referencat specifike

Bvlgari Wood Essence EDP (M)

11 000 Lekë