Bvlgari - BLV Pour Homme EDT (Man)

9 200 Lekë

Një klasik i përjetshëm që i bën nënvizon elegancën mashkullore. Bvlgari BLV Pour Homme EDT për meshkuj së shpejti do të bëhet një pjesë e domosdoshme e personalitetit tuaj.

Aromë druri dhe pikante që shkëlqen kur hidhet nga meshkuj që nuk kanë frikë të jenë vetvetja. Parfum i përshtatshëm për përdorim të përditshëm. Aromë e freskët, ideale për ditët e nxehta.

Bvlgari
783320402739

Referencat specifike

Bvlgari - BLV Pour Homme...

9 200 Lekë