Bvlgari - Aqva Pour Homme EDT (man)

  8 800 Lekë

  Forca dhe bukuria e detit, e mishëruar në fragrancen për burra Bvlgari AQVA Pour Homme, janë të fshehura në kapakun e rrumbullakët të veçantë të shishes. Ngjyra e saj kap dhe reflekton dritën ashtu si thellësitë e detit.

  Aromë drusore dhe e freskët

  Për njeriun aktiv dhe pasionant

  Perfekt për muajt e pranverës dhe verës

  Bvlgari
  783320402555

  Referencat specifike

  Bvlgari - Aqva Pour Homme...

  8 800 Lekë