Bvlgari - Aqva Pour Homme Atlantiqve (man)

  8 700 Lekë

  Ujë tualeti Bvlgari AQVA Pour Homme Atlantiqve kap fuqinë dhe energjinë e shfrenuar të Oqeanit Atlantik. Aromë druri dhe detare për mashkullin e guximshëm dhe të sigurtë. Ideal për përdorim të përditshëm.

  Përbërja e parfumit:

  Përbërja aromatike bazohet në kontraste të forta. Para së gjithash, do të ndjeni një valë freskie të përbërë nga shënime agrumesh, sherebele dhe uji, të cilat gradualisht shndërrohen në nota të detit, ato integrohen në zemër nga thelbi i qelibarit të vërtetë dhe mollëve. Akordet e ngrohta prej druri garantojnë një bazë harmonike në të cilën ndihen edhe patchouli dhe benzoina.

  Bvlgari
  783320911668

  Referencat specifike

  Bvlgari - Aqva Pour Homme...

  8 700 Lekë