Burberry - London For Men EDT (man)

  6 800 Lekë

  Shija, vëmendja në detaje dhe stili i përjetshëm janë karakteristikat që e gjithë bota i ka zili britanikët. Fragranca Burberry London for Men do t'ju çojë në rrugët e ngarkuara të Londrës, të cilat kombinojnë në mënyrë unike dashurinë britanike të traditës dhe një frymë dinamike krijuese.

  Aromë erëza orientale

  Për burrat karizmatikë

  Ideal për përdorim gjatë stinëve të ftohta

  Burberry

  Referencat specifike

  Burberry - London For Men...

  6 800 Lekë