Burberry - For Men EDT (man)

  6 200 Lekë

  Theksoni stilin tuaj të rafinuar me një aromë të përjetshme dhe elegante si një fustan i përsosur. Burberry for Men ju mbështjell në një aurë joshëse, të cilës asnjë grua nuk i reziston dot. Aromë aromatike druri për zotërinj të vërtetë. Ideal për përdorim të përditshëm gjatë sezonit të ftohtë. Për burrat modernë që respektojnë traditat

  Burberry
  3614226905758

  Referencat specifike

  Burberry - For Men EDT (man)

  6 200 Lekë