Burberry - Brit Rhythm Intense For Him EDT (man)

5 200 Lekë

Një takim i rëndësishëm biznesi, një festë me miqtë apo një darkë me gruan e jetës suaj ju pret? Burberry Brit Rhythm Intense for Him për meshkuj është gjithmonë zgjedhja perfekte për të rritur vetëvlerësimin tuaj sa herë që dëshironi të shkëlqeni. Parfum aromatik me shënime bimore, aromë drusore dhe lëkure. Shkëlqen kur hodhet nga meshkuj që nuk kanë frikë të jenë vetvetja.Aromë e ngrohtë, ideale për sezonin e ftohtë, parfum unik për raste të veçanta.

Burberry

Referencat specifike

Burberry - Brit Rhythm...

5 200 Lekë