Al Haramain - L'Aventure EDP (man)

7 900 Lekë

Fragrancë e freskët me nota frutore, dedikuar meshkujve qe pelqejnë aventurat.

Parfumi hapet me notat e freskëta të berganotit dhe limonit të kombinuara me rrëshirën elemi që i jep parfumit një prekje paksa të ashpër. Zemra e parfumit është intense, falë notave drusore të kombinuara me jaseminin dhe zambakun. Në mbyllje të parfumit ndihen fuqishëm notat e patchoulit dhe miskut të kombinuara këndshëm me qelibarin.

Flakoni është në formë kubi, e realizuar në mënyrë elegante me metal, për të evidenzuar elegancën. 

Referencat specifike

Al Haramain - L'Aventure...

7 900 Lekë