Acqua Di Parma - Colonia Vaniglia Concentree EDC (M)

  15 300 Lekë

  Colonia Vaniglia nga Acqua di Parma është frymëzuar nga ishujt magjepsës dhe shumëngjyrësh të Madagaskarit, duke nxjerrë në pah tonet e ëmbla të vaniljes.

  Ky parfum apet me shënimet e agrumeve të bergamotit dhe mandarinës dhe pasohet nga notat e zemrës së jaseminit të pasur dhe elegant sambakut elegant, duke u mbyllur me një notë bazë të miskut.

  Let the compliments flow!

  8028713247019

  Referencat specifike

  Acqua Di Parma - Colonia...

  15 300 Lekë