Hugo Boss - Bottled Night EDT (man)

  7 900 Lekë

  Bottled Night, Fragrancë aromantike dhe intense. Një parfum ideal për tu përdorur gjatë mbremjeve dhe festave të ndryshme. Parfumi është inspiruar nga netët e ngrohta pranverore dhe mbrëmjet e këndshme buzë detit. Fragrancë tepër e freskët dhe joshese, për meshkujt e sigurtë në vetvete që duan të marrin çdo gjë që dëshirojnë.

  Hugo Boss

  Referencat specifike

  Hugo Boss - Bottled Night...

  7 900 Lekë