• Në ofertë!

Versace - Eros Flame EDP (M)

10 900 Lekë

Ka një aromë të mrekullueshme dhe të intense që zgjat gjithë ditën. Ky parfum është i ëmbël dhe aromatik i shkëlqyeshëm për një natë jashtë ose për tu veshur në ambiente biznesi dhe takimesh. Femrat e pëlqejnë atë tek një mashkull.

Let the compliments flow!

Versace
8011003845354

Referencat specifike

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 3 customer reviews
Verified purchase

eshte edhe me i mire se Versace Eros

eshte edhe me i mire se Versace Eros

Was this comment useful to you? Yes No
Verified purchase

Customer didn't write any details

Was this comment useful to you? Yes No

parfum me arome shume te mire dhe qe e mban aromem

parfum me arome shume te mire dhe qe e mban aromem

Was this comment useful to you? Yes No

Versace - Eros Flame EDP (M)

10 900 Lekë