Versace Dylan Blue Pour Femme EDP (W)

11 000 Lekë

Versace Dylan Blue Pour Femme, fragrancë intense dhe e rafinuar për femra. Parfum i krijuar me nota floreale-drusore, një kombinim sa i fuqishëm aq edhe i pëlqyer. Ideal për përdorim të përditshëm, për tu dhuruar një kujtim të ëmbël personave që afër jush.

I hedhur në treg në vitin 2017, Versace Dylan Blue Pour Femme është krijua nga parfumieria Calice Becker. 

Fragranca e Versace hapet me kombinimin e mollës jeshile, rrushit të zi, trifolio, myosotis dhe shiso. Zemra e parfumit është krijuar nga akordet e pjeshkës, trëndafilit të egër, petale lulesh, trëndafilit dhe jaseminit. Mbyllja drusore e fragrancës karakterizohet nga notat e drurit të bardhë, myshkut dhe patchoulit.

Versace

Referencat specifike

Versace Dylan Blue Pour...

11 000 Lekë