• Në ofertë!
  • -2 000 Lekë
  • Ruaj 2 000 Lekë

Tom Ford White Patchouli EDP (W)

16 000 Lekë
18 000 Lekë
Vëllimi
  • 100 ml
Sasia
1
out of stock

White Patchouli, një fragrancë chic dhe bohemiane, por në të njëjtën kohë tepër moderne. Tom Ford në këtë parfum është bazuar te patchouli, sinonim i bukurisë së pastër dhe sensualitetit, duke i dhenë një dimension të ri.


Parfum i lehtë dhe i freskët falë kombinimit të trëndafilit dhe peonias që krijojnë notat e hapjes. Zemra e parfumit ju dhuron butësi falë notave të trëndafilit, jaseminit dhe farave të qelibarit.

Mbyllja e parfumit me notat e bergamotit dhe patchoulit i jep sensualitetin e duhur, i domosdoshëm në fragrancat femërore.

Tom Ford

Referencat specifike

Tom Ford White Patchouli...

18 000 Lekë 16 000 Lekë