Tom Ford Ombre Leather EDP (unisex)

19 000 Lekë
Vëllimi
  • 100 ml
Sasia
7
out of stock

Tom Ford Ombre Leather 

Tom Ford Ombre Leather është një fragrancë me nota lëkure, unisex. Parfumi është hedhur në treg në vitin 2018 dhe krijuesi i kësaj fragrance është Sonia Constant. 


Ombre Leather ju trasmeton një sensualitet të jashtëzakonshëm, duke nxjerrë në pah bukurinë dhe dëshirën.

Parfumi hapet me notat kardamonit, ndjekur nga kombinimi i notave të lëkurës, jaseminit dhe zambakut, që përbëjnë edhe zemrën e parfumit. Në mbyllje janë kombinuar akordet e miskut, qelibarit dhe patchoulit.

Let the compliments flow!

Tom Ford

Referencat specifike

Tom Ford Ombre Leather EDP...

19 000 Lekë

Related articles on blog