Tom Ford - Black Orchid EDP (woman)

9 000 Lekë
Vëllimi
  • 30 ml
Sasia
1
out of stock

Ikonike, e pakapshme dhe joshëse - e tillë është orkideja e zezë.
Mbështilleni veten me aromën e orkideve të zeza, elegante, të pastra dhe të sofistikuara, thjesht perfekte. Tonet e luleve janë të përziera me akorde të tjera të pasura dhe të errëta e cila krijon një aromë luksoze dhe shumë sensuale.

Aromë orientale me tone lulesh dhe moderne në të njëjtën kohë.

Fillimisht do të ndjeni tonet e agrumeve të bergamotit dhe tartufit të zi. Menjëherë pas kësaj orkiden e zezë dhe do të dalloni gjithashtu tonet e kumbullës së zezë. Baza e përbërjes aromatike ka një akord të errët gustator dhe patchouli. Mos e fërkoni aromën në lëkurë pas aplikimit në mënyrë që përbërja e aromës të zhvillohet siç duhet.

Historia e aromës
Orkideja e zezë, e cila u përfshi edhe në emrin e aromës së Tom Ford Black Orchid, u zgjodh për pakapshmërinë e saj. Është rezultat i kërkimit për lulen e përsosur, siç e imagjinon Tom Ford. “Black Orchid është një përzierje e pasur e erëzave dhe errësirës që qarkullon rreth jush për t'ju afruar gjithnjë e më shumë. Zbuloni fuqinë e saj të përsosur - e rrallë dhe e jashtëzakonshme. ”- Tom Ford

Edhe vetë flakoni flet për këtë aromë ikonike. E zbukuruar me shirita të zinj dhe ka elemente arkitekturore të viteve 1920 dhe 1930 të kombinuara në mënzrë moderne.

Tom Ford

Referencat specifike

Tom Ford - Black Orchid EDP...

9 000 Lekë