Tiziana Terenzi - Laudano Nero Extrait de Parfum (unisex)

  17 000 Lekë

  Tiziana Terenzi Laudano Nero Extrait de Parfum (unisex)

  Laudano Nero është një fragrancë unike, që vërehet menjëherë që në hapjen e notave të para. Një fragrancë që mund të hidhet vetëm nga ata që kanë karakter të fortë.
  Parfumi hapet me notat e asencios, konjakut, duhanit dhe qelibarit. Në zemër të parfumit janë kombinuar akordet e trëndafilave të kuq, mjaltit, drurit të kedrit, drurit të sandalit, rosmarinës, kashmirit dhe laurusit.
  Mbyllja e parfumit bëhet edhe më komplekse nga kombinimi i incenso, oud, vetiverit, miskut, vaniljes së Madagaskarit, aloro e labdano.

  Aromë e veçantë me intensitet të lartë, falë përdorimit të extrait de parfum.

  Referencat specifike

  Tiziana Terenzi - Laudano...

  17 000 Lekë