Tiziana Terenzi Draconis Extrait de Parfum (unisex)

33 000 Lekë
Vëllimi
  • 100 ml
Sasia
0
out of stock

Draconis është ylli më i ngjashëm me diellin në sistemin yjor. Një yll misterioz ashtu siç është edhe fragranca Tiziana Terenzi Draconis Extrait de Parfum.

Një tjetër yll që i bashkohet koleksionit LUNA STAR EDP, duke plotësuar gjithmonë e më shumë një galaksi fragrancash.

Parfumi hapet me notat ngazëllyese dhe të freskëta të bergamotit të Kalabrisë, pompelmos Siçilian, limonit të Materas dhe Nerolit të Bazilikatës. Kjo hapje me nota agrumesh dhe floreale bashkohet në zemër të parfumit me erëza me intensitet të pazakontë si, cipreso e alpeve, piperi i zi dhe piperin tepër të rallë jeshil.

Mbyllja e fragrancës, mahnitëse dhe e jashtëzakonshme falë kombinimit të elementeve të rrallë e të çmuar si, patchouli i kuq i Sri Lankas, vetiveri i Madagaskarit, ambergris, miskut dhe olibanum.

Draconis është një fragrancë misterioze dhe e thellë, që kërkon hundë të afta për ta zbuluar dhe kuptuar.

Referencat specifike

Tiziana Terenzi Draconis...

33 000 Lekë