Tiziana Terenzi Adhil Assoluto Extrait de Parfum (unisex)

49 000 Lekë
Vëllimi
  • 100 ml
Sasia
0
out of stock

Adhil Assoluto është një fragrancë unisex nga Tiziana Terenzi, pjesë e koleksionit Assoluto. Adhil, ashtu si edhe parfumet e tjera të këtij koleksioni, janë hedhur në treg në sasi të limituara si një koleksion Limited Edition.

Parfumi hapet me notat e rrushit të zi, notat e luleve jeshile dhe anise, të ndjekura nga zemra e parfumit ku mbizotëron jasemini dhe notat ozonike. Në mbyllje të parfumit janë kombinuar notat drusore të drurit të sandalit Australian, heliotrope, qelibari, vanilja dhe myshku i lisit.

I përgatitur si Extrait de Parfum, Adhil ju dhuron nje aromë të veçantë, unike dhe tepër intense.

Referencat specifike

Tiziana Terenzi Adhil...

49 000 Lekë