• -2 000 Lekë
  • Ruaj 2 000 Lekë

Set Dhuratë - Hugo Boss The Scent For Her EDP (woman)

9 000 Lekë
11 000 Lekë

Për ti shtuar aromën, intensitetin dhe kënaqësinë që ju ofron ky Parfum, nga Hugo Boss vjen seti i Fragrancës The Scent for Her EDP sëbashku me kremin aromantik të trupit. Dy produkte Hugo Boss me një çmim tepër të favorshëm, për tu shtuar ne koleksionin tuaj apo për të bërë një dhuratë që çdo femër do e dëshironte.

Seti përmban:
1 Parfum The Scent For Her EDP 50ml
1 Parfumed Body Lotion 100ml

Let the compliments flow!

Hugo Boss

Referencat specifike

Set Dhuratë - Hugo Boss The...

11 000 Lekë 9 000 Lekë