Salvatore Ferragamo Intense Leather EDP (M)

6 900 Lekë
Vëllimi
  • 50 ml
  • 100 ml
Sasia
2
Produkti është në dispozicion me opsione të ndryshme

Intense Leather, fragranca e re nga Salvatore Ferragamo, për mashkullin modern, që ka zbuluar forcën dhe vlerat e veta.
Një fragrancë e freskët që hapet me notat e mandarinit dhe piperit të kuq, të përziera me notat e sherebelës Sclarea. Zemra e parfumit krijohet nga kombinimi i notave të mollës e kombinuar me lulet e Irisit dhe miskun.
Mbyllja e parfumit karakterizohet nga notat e forta te lëkurës, prej së cilës merr edhe emrin parfumi.

Referencat specifike

Salvatore Ferragamo Intense...

6 900 Lekë

Related articles on blog