Roberto Cavalli Uomo EDT (M)

7 500 Lekë
Vëllimi
  • 100 ml
Sasia
6
out of stock

Roberto Cavalli Uomo - Nje arome mashkullore e ngrohte

Roberto Cavalli Uomo eshte nje fragrancë orientale, ideale për përdorim të përditshëm, për punë, për një shëtitje me shoqërinë por edhe për një mbrëmje romantike me partneren tuaj.

Notat e hapjes karakterizohen nga aroma e luleve te vjollcës së zezë dhe zaferanos. Në notat e zemrës mbizotëron mjalti dhe në mbyllje notat drusore të Patchoulit, cedros dhe fasules Tonka.

Let the compliments flow!

Referencat specifike

Roberto Cavalli Uomo EDT (M)

7 500 Lekë