• -20%
  • Ruaj 20%

Roberto Cavalli Nero Assoluto EDP (W)

6 000 Lekë
7 500 Lekë
Vëllimi
  • 75 ml
Sasia
1
out of stock

Fragrancë floreale-drusore për femra. Eau de Parfum Nero Assoluto ështe një fragrancë që ju ofron një cilësi dhe sensualitet.

Flakoni i kësaj fragrance është flakoni tipik Roberto Cavalli, por kësaj here i veshur me një të zezë totale, me disa thyerje në ngjyrë ari.

Fragranca hapet me notat e këndshme të orkideas, të kombinuara me nota frutore. Në zemër të parfumit do të gjejmë notat e ngrohta të vaniljes, që i japin ëmbëlsi dhe intensitet fragrancës. Karakteristika që i gjejmë edhe në mbyllje, falë kombinimit të notave të ndryshme drusore, ku mbizotëron druri i ebanos.

Referencat specifike

Ndoshta mund të të pëlqejë edhe

Roberto Cavalli Nero...

7 500 Lekë 6 000 Lekë