Prada Luna Rossa Carbon EDT (M)

9 000 Lekë

Prada Luna Rossa Carbon

Prada Luna Rossa Carbon një fragrancë atipike që përmban ekstrakte bimore të distiluara me avull dhe fibra sintetike, duke krijuar një kombinim të energjisë së pastër.

Një përzierje e rafinuar, ku aroma e agrumeve të bergamotit italian kombinohet me notat e gjalla prej druri të patchouli dhe qelibarin e thatë të ambroxan. Agrumet dhe piperi, butësia dhe natyra e harlisur, toka e lagur dhe guri shkëmbor bien në sy.
Livanda është zemra e të gjitha aromave Luna Rossa: notat e saj klasike kombinohen në mënyrë radikale dhe moderne.

Prada Luna Rossa Carbon hapet me notat e freskëta të bergamotit dhe akordet e piperit, që krijojnë një kontrast të këndshëm mes tyre. Në zemër të fragrancës janë kombinuar notat e livandës, akordet e tokës, akorde ujore dhe akordet e qymyrit të drurit. Mbyllja bëhet intense e sensuale falë notave të patchoulit dhe ambroxan.

Let the compliments flow!

Prada

Referencat specifike

Prada Luna Rossa Carbon EDT...

9 000 Lekë

Related articles on blog