Paco Rabanne 1 Million EDT (M)

7 900 Lekë
Vëllimi
  • 50 ml
Sasia
2
out of stock

Paco Rabanne 1 milion EDT - Aroma e Suksesit

Paco Rabanne 1 Million EDT është aroma për meshkujt që nuk kërkojnë asgjë përveç më të mirës. Kjo parfum ikonë është një festë e suksesit dhe një simbol i fuqisë dhe besimit. Paco Rabanne 1 Million EDT është aroma perfekte për çdo mashkull që dëshiron të marri komplimenta.

! Million - Lëshoni fuqinë e notave kryesore

Notat e sipërme të Paco Rabanne 1 milion EDT janë mandarina, grejpfruti dhe nenexhiku. Këto nota freskuese dhe gjallëruese krijojnë një aromë energjike që zgjon shqisat dhe rrit besimin. Mandarina i shton një prekje të ëmbël frutore, ndërsa grejpfruti ofron një aromë të këndshme dhe të freskët. Nenexhiku shton një notë të ftohtë dhe freskuese, duke krijuar një aromë solide dhe tërheqëse.

Përjetoni ngrohtësinë e notave të mesme

Notat e mesme të Paco Rabanne 1 Million EDT janë kanellë, nota pikante dhe trëndafil. Këto aroma të ngrohta dhe pikante krijojnë një aromë të pasur dhe tërheqëse që është edhe e sofistikuar. Kanella ofron një bazë të ëmbël dhe të ngrohtë, ndërsa notat pikante shtojnë një prekje mashkullore. Trëndafili shton një prekje delikate dhe me lule, duke krijuar një aromë të ekuilibruar dhe të përjetshme.

Kënaquni me luksin e shënimeve bazë

Notat bazë të Paco Rabanne 1 milion EDT janë qelibar, lëkurë, nota druri dhe patçuli indian. Këto aroma luksoze krijojnë një përshtypje të paharrueshme dhe te guximshme. Qelibari siguron një bazë të ngrohtë dhe të drunjtë, ndërsa lëkura shton një prekje mashkullore dhe elegance. Notat e drurit shtojnë një ndjenjë tokësore dhe paçuli indian jep një prekje të thellë dhe ekzotike, duke krijuar një aromë luksoze dhe të paharrueshme.

Ndjehuni të sigurt dhe të fuqizuar

Paco Rabanne 1 Million EDT është aroma më e mirë për meshkujt që duan të ndihen të sigurte dhe të fuqizuar. Aroma e guximshme e Paco Rabanne 1 Million EDT me siguri do të lërë një përshtypje, duke e bërë atë aromën perfekte për çdo mashkull që dëshiron të dallohet nga turma.

Paco Rabanne

Referencat specifike

Paco Rabanne 1 Million EDT (M)

7 900 Lekë