Narciso Rodriguez For Her EDP (W)

9 800 Lekë
Vëllimi
  • 50 ml
Sasia
1
out of stock

E përqafon lëkurën tuaj, duke ju dhuruar një aromë të veçantë, dhe duke lëshuar harmoninë e luleve delikate. Nderkohë, esenza e pjeshkës i jep kontorne pikante dhe sensuale.
Një fragrancë e lehtë lulesh për përdorim të përditshëm.Trëndafili vjen me një ndikim shumë elegant kurse misku dominon bindshëm. Për femrën delikate dhe moderne.
Let the compliments flow!

Referencat specifike

Narciso Rodriguez For Her...

9 800 Lekë