• -20%
  • Ruaj 20%

Narciso Rodrigues For Her Body Lotion

6 320 Lekë
7 900 Lekë

Narciso Rodriguez For Her Body Lotion, është një krem trupi, i kadiftë, i butë, aromatik me një zemër myshku të përforcuar nga një hapje e butë por delikate lulesh.

I perdorur me kujdes ne pikat ku sperkatet parfumi ndihmon shume ne rritjen e perfomances te parfumit te sprucuar.

Tekstura e mëndafshtë shpërndahet në lëkurë, duke e lënë atë të butë.

Formuluar me vitaminë E për të ruajtur bukurinë natyrale të lëkurës.

Një klasik, për të joshur me pastërti, hir dhe finesë.

Sensual për të shprehur feminilitetin në mënyrën më të fuqishme.

Let the compliments flow!

Referencat specifike

Narciso Rodrigues For Her...

7 900 Lekë 6 320 Lekë